Stomatologie

Fii mandru de zambetul tau! Clinica noastra iti sta la dispozitie cu tehnologii moderne si o echipa de medici dedicata.

Profilaxia

Intotdeauna este mai usor sa previi decat sa combati! Vizitele regulate in cabinetul de Stomatologie cu scopul efectuarii unui detartraj sau periaj profesional sunt calea catre zambetul sanatos si placut pe care ni-l dorim cu totii.

Pedodontia

Definia "de lapte" este un aspect important in viata micului pacient deoarece starea de sanatate a acesteia influenteaza dentitia finala. O dentitie temporara sanatoasa pregateste un teren favorabil,fara complicatii pentru dentitia permanenta.

Estetica Dentara

Arta frumosului exista si in stomatologie, iar acest aspect se manifesta in zambetul fiecaruia dintre noi.Estetica Dentara este cartea de vizita a fiecarei persoane, iar aspectul fizic este influentat de acesta.

Protetica

Pierderea dintilor naturali are un puternic impact emotional asupra psihicului.Insa cu ajutorul unor tehnici moderne, fie ca vorbim de coroane unidentare, punti dentare fixe sau protexe totale mobilizabile, lucrarile protetice refac natural aspectul fizic.

Odontoterapie

Caria dentara afecteaza smaltul dentar si se extinde cu rapiditate la nivelul celorlalte structuri dentare, in final, daca nu se intervine la timp, va duce la pierderea dintilor. Materialele moderne trateaza si refac cu sucees dintii afectati de carii.

Chirurgie

De multe ori, prin amanarea tratamentelor dentare se ajunge la indepartarea dintelui de la nivelul arcadei - extractia dentara. In acel stadiu, osul va fi stimulat sa se vindece si sa fie pregatit pentru primirea unui implant dentar, cu scopul inlocuirii dintelui extras.

Implantologie

Implantul dentar poate fi solutia optima, atat in cazul edentatiilor unidentare cat si al celor extinse, protezarea acestora refacand continuitatea arcadelor dentare.

Endodontie

Endodontia este specialitatea stomatologiei care se ocupa cu diagnosticarea,prevenirea si tratarea afectiunilor pulpei dentare (nervul dintelui).

Parodontologie

Parodontologia este specialitatea stomatologiei ce raspunde de diagnosticarea,prevenirea si tratamentul bolilor care afecteaza parodontiu.